Over ons

Hallo, 

Even voorstellen. Mijn naam ik Liselotte, ik ben 23 jaar en ik ben deze stickershop op 6 juni 2019 gestart. Zelf ben ik helemaal fan om op een leuke manier te plannen en als de planningen er leuk uit zien krijg ik ook motivatie om me aan de planning te houden. Om deze reden ben ik ook deze webshop gestart. Ik was opzoek naar leuke stickers voor mijn eigen planningen, maar ik kon niks vinden wat ik wilde hebben en besloot om zelf de stickers te maken. Met de gedachte dat andere mensen misschien ook opzoek waren naar stickers heb ik meerdere items gemaakt en online gezet. 

Inmiddels heb ik duizenden bestellingen mogen maken en staan er meer dan 2000+ items online. Dit heb ik uiteraard niet allemaal alleen gedaan. Vanaf het begin werk ik samen met mijn moeder. Zij helpt mij met het maken van de stickers zelf. Daarnaast heb ik nog twee andere collega's waarmee ik alle stickers snijd en alle bestellingen maak. 

Voor mij is dit al een droom die uit is gekomen. Mensen helpen met mooie en goede planningen. Ik krijg ook regelmatig berichtjes als: " Door de stickers heb ik weer structuur gekregen in mijn leven en vind ik het echt leuk om planningen te maken en om me daar aan te houden.' Dit soort berichten doen mij zo goed en laten elke keer weer zien waar ik het voor doe. Uiteraard heb ik nog dromen genoeg en zou ik het uiteraard leuk vinden om nog meer te groeien met mijn bedrijf. Hoe leuk zou het zijn als ik ooit mijn eigen planner mag uitbrengen en daar allemaal stickers voor zou maken? 

Verder heb ik uiteraard nog andere hobby's in mijn vrije tijd, maar ik moet zeggen ik vul mijn dagen voornamelijk met mijn werk. Ik zie dit namelijk meer als een hobby dan als werk. Ik heb een hond Lola en die gaat ook altijd mee naar kantoor. Zij zorgt ervoor dat iedereen vrolijk de dag doorkomt. Ik woon samen met Lola nog bij mijn ouders thuis. Ik moet zeggen ik kan niet wachten als ik ooit mijn eigen plekje heb, maar je moet soms keuzes maken als je een eigen bedrijf begint.
Series en films kijk ik wel heel erg graag (vandaar ook de collecties gebaseerd op films en series). 

Mocht je me nog iets beter willen leren kennen kun je altijd vragen stellen op Instagram via DM. Ik vind de persoonlijke gesprekken namelijk heel erg leuk. Zo kan ik jullie ook beter leren kennen! 

 

Liefs, 

Liselotte